Zenfolio | Paul Budusan - Pentru momentele speciale din viata ta! | About

           

Aici este locul unde afli mai multe despre echipa pe care ti-o doresti la nunta ta.

Ma numesc Budusan Paul iar Impreuna cu tatal meu (Budusan Ioan) si asistentul nostru Catalin formam Special Weddings Studio – Fotografie & Videografie de nunta. Suntem o echipa vesela, ne place sa radem, sa glumim si facem asta impreuna cu voi, pentru ca asa veti avea imagini superbe de la evenimentul vostru.

Iar acum, voi, cei care cititi, daca iubiti momentele petrecute cu familia voastra, cu prietenii vostri, suntem ai vostri, deoarece noi asta facem, adoptam stilul fotojurnalistic, incercam sa surprindem sirul evenimentelor fara regizari, incercam sa intervenim cat mai putin in desfasurarea evenimentului.

Principalul nostru obiectiv este sa ne depasim atat pe noi insine cat si asteptarile clientilor nostri, prin calitatea impecabila a serviciilor dar si prin atentia majora acordata celor mai mici detalii, detalii care fac diferenta.

Nu ne permitem sa facem facem rabat la calitate si mai ales nu acceptam celebra expresie care, fie vorba intre noi, este foarte des vehiculata in Romania  “ las’ ca merge si asa”.

Va invitam cu drag sa navigati in spatiul nostru virtual!